• ADDICTION & SKIN

  TID OG STED
  Tirsdag 8. oktober 2019, kl 20.00
  KulturHotellet, Rønde

1 aften, 2 koreografier med 3 dansere fra Black Box Dance Company Holstebro, 3 dansere fra KDA South Korea og koreograf Jung In Lee.

Internationalt samspil og solo
I Addiction møder Black Box Dance Company nogle af Sydkoreas mest sublime dansere i en forestilling inspireret af hanekamp og gambling. En tradition der stadig har en fremtrædende rolle i den sydkoreanske kultur. Her, repræsenteret af danserne i en fysisk kraftpræstation; råt , dyrisk og dødbringende. Koreografen af Jung In Lee tager udgangspunkt i kampen og stræben efter at vinde og dermed opnå lykke og fremgang. Her findes ingen vindere, kun længslen efter frihed og den ikke materialistiske verden.

I Skin møder vi solisten Jung In Lee, som forvandler sig for publikums øjne. Værket er blevet anerkendt verden over.

Gæstespil: Co-produktion mellem Black Box Dance Company Holstebro og KDA (Korea).

Billetter:go-syddjurs.dk

Komikerne Jaribarh & Sune var i 2017 på en udsolgt turne med deres show “Je suis Jaribarh”. Nu vender de tilbage med showet “Erotisk Ment?”, som allerede har spillet for udsolgte sale i København og Århus. Det er første gang duoen spiller offentligt på Djursland, som må betegnes som en slags hjemmebane, da Sune bor i Ryomgård.

Jaribarhs tilværelse tager denne gang en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20-timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje bliver tvunget ud i. Held og lykke med den til Sune, som kommer på særdeles hårdt arbejde i sine bestræbelser på at hjælpe sin ven, levemanden Jaribarh Chözcir. For selvom Jaribarh er blevet bedre til dansk, kan det være svært for ham at forstå, hvis Sune f.eks. siger ting, der er ironisk ment.

Det kan være svært at komme ind i puberteten. Men det kan især være svært, når dine forældre er blevet skilt og din far viser sig til at være homoseksuel.

VærelZe 313 inviterer til denne skide sjove og virkelighedsnære forestilling, hvor du bliver overvældet af humoristiske, kærlige og pinlige øjeblikke der også kunne være sket for dig.

“en yderst vellykket forestilling… og en yderst relevant og morsom historie, som er god for alle mennesker at høre.” – Daniel Lassen, UngtTeaterblod

Billetter:go-syddjurs.dk

 • TID OG STED
  Onsdag 3. februar 2021.
  Caféen åbner 19:00 og Impro-comedy starter 20:00.
  KulturHotellet, Rønde.

SPECIALKLASSEN 2021 TOUR

Som altid er der garanti for gode grin og udsolgte billetter, når SPECIALKLASSEN svinger forbi med deres impro-comedy show her på KulturHotellet!

Tag din familie, venner, fjender og alle andre man nu kender med til en anderledes og super morsom aften leveret af Rasmus Søndergaard, Kasper D. Gattrup, Kasper Le Fevre og en hårdtprøvet pianist.

Flere og flere griner med når de 3 komikere underholder med improviserede sketches, sange og musik. Oplev en unik aften, uden forberedelse. Impro Comedy når det er allerbedst!

Så sæt kryds i kalenderen og gør årets post kyndelsmisse til en af de sjove.

Billetter: go-syddjurs.dk

 • Mini musikfestival

  TID OG STED
  Fredag d. 16 april 2021
  KulturHotellet, Rønde

Intet sætter gang i det gode humør som ny og fantastisk musik af de talentfulde lokale musikere.
VærelZe313, MIR og KulturHotellet inviterer dig og dem du kender til et hyggeligt arrangement, hvor du kan komme og bakke op om dine optrædende venner eller de andre kunstneriske sjæle.

Arrangementet er åbent for alle 🙂