Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--vrelze313-g3a.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Program – Værelze313.dk
 • ADDICTION & SKIN

  TID OG STED
  Tirsdag 8. oktober 2019, kl 20.00
  KulturHotellet, Rønde

1 aften, 2 koreografier med 3 dansere fra Black Box Dance Company Holstebro, 3 dansere fra KDA South Korea og koreograf Jung In Lee.

Internationalt samspil og solo
I Addiction møder Black Box Dance Company nogle af Sydkoreas mest sublime dansere i en forestilling inspireret af hanekamp og gambling. En tradition der stadig har en fremtrædende rolle i den sydkoreanske kultur. Her, repræsenteret af danserne i en fysisk kraftpræstation; råt , dyrisk og dødbringende. Koreografen af Jung In Lee tager udgangspunkt i kampen og stræben efter at vinde og dermed opnå lykke og fremgang. Her findes ingen vindere, kun længslen efter frihed og den ikke materialistiske verden.

I Skin møder vi solisten Jung In Lee, som forvandler sig for publikums øjne. Værket er blevet anerkendt verden over.

Gæstespil: Co-produktion mellem Black Box Dance Company Holstebro og KDA (Korea).

Billetter:go-syddjurs.dk

Komikerne Jaribarh & Sune var i 2017 på en udsolgt turne med deres show “Je suis Jaribarh”. Nu vender de tilbage med showet “Erotisk Ment?”, som allerede har spillet for udsolgte sale i København og Århus. Det er første gang duoen spiller offentligt på Djursland, som må betegnes som en slags hjemmebane, da Sune bor i Ryomgård.

Jaribarhs tilværelse tager denne gang en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20-timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje bliver tvunget ud i. Held og lykke med den til Sune, som kommer på særdeles hårdt arbejde i sine bestræbelser på at hjælpe sin ven, levemanden Jaribarh Chözcir. For selvom Jaribarh er blevet bedre til dansk, kan det være svært for ham at forstå, hvis Sune f.eks. siger ting, der er ironisk ment.

Frederik og Victor er bedste venner, men da Victors familie rejser til Afrika og kommer ud for en voldsom hændelse er venskabet imellem de to drenge ikke længere det samme.

”Verden imellem os” er en fortælling om en gruppe unge, der lever i et fællesskab styret af grænseløshed. Forestillingen undersøger hvad der sker når de unge står alene i deres søgen efter identitet og eget moralsk kompas. I grænselandet mellem barn og voksen bliver de voksne ikke spurgt til råds. Den grænseløse klassekultur får fatale konsekvenser, når de unge tager sagen i egen hånd.

Teateriet Apropos gæster os med denne se værdige forestilling, som vi selv har valgt på Aprilfestivalen.
Forestillingen er en co-produktion med Teaterhuset Filuren.

Billetter:go-syddjurs.dk

Lagkage, musik og stand-up.

Vi får besøg af Mikkel Rask og Moebius

Billetter: Go-syddjurs.dk

 • SPECIALKLASSEN

  TID OG STED
  Onsdag 5. februar 2020, kl 20.00
  KulturHotellet, Rønde

SPECIALKLASSEN 2020 TOUR

Selvfølgelig vender SPECIALKLASSEN tilbage! Og denne gang for 10. gang.

Ingen har som SPECIALKLASSEN formået at få impro comedy på danmarkskortet. De 3 komikere drøner landet rundt i 2020 og rammer flere danske byen end nogensinde før.

Flere og flere griner med når de 3 komikere underholder med improviserede sketches, sange og musik. Oplev en unik aften, uden forberedelse. Impro Comedy når det er allerbedst!

Så sæt kryds i kalenderen og gør årets post kyndelsmisse til en af de sjove.

Billetter:go-syddjurs.dk

 • CAFÉ OG SPIL

  TID OG STED
  Onsdag d. 15.1.2020 kl. 19.00
  KulturHotellet, Rønde

Det er koldt, det rusker og alt er måske gråt i gråt.

Så kom til en lun aften på KulturHotellet, vi har tændt op i brændeovnen, lunet cacaoen, sat god musik på anlægget og brætspil på bordet.

Arrangementet er åbent for alle over 14 år (også de voksne)

Billetter: go-syddjurs.dk